V središču
dogajanja.

Guesthouse in restavracija Ejga Jesenice se nahaja na odlični lokaciji, ki ponuja nešteto možnosti za aktivno preživete dneve in enodnevne izlete. Le nekaj deset minut vožnje so od lokacije oddaljeni biseri Gorenjske, kot so Bled, soteska Vintgar, Kranjska Gora, Triglavski narodni park in drugi. Če ste slučajno brez lastnega prevoznega sredstva, to ne predstavlja nikakršne ovire, saj se v naši neposredni bližini nahajata avtobusna in železniške postaja, ki vam omogočata povezavo z bližnjimi kraji. Ljubitelji kolesarjanja lahko s pridom izkoristite kolesarske poti in se do omenjenih destinacij odpeljete kar s kolesom ter tako še dodatno izkoristite dan in občutite energijo narave.

Bled in Blejsko jezero
Kranjska Gora jezero Jasna
Kranjska Gora naaravni ambient

Soteska Vintgar je 1600 m dolga in do 250 m globoka soteska na vzhodnem robu  Triglavskega narodnega parka, 4 km severozahodno od središča Bleda.

Izoblikovala jo je gorska reka Radovna, ki se kmalu po izhodu iz soteske kot desni pritok izliva v Savo Dolinko. Povirje Radovne je v dolinah Krmi in Kotu v Triglavskem pogorju, vode pa zbira tudi s severnega dela Pokljuke in z Mežakle. Njena dolina nad Vintgarjem je dolga 19 km.

Bled, Blejsko jezero in pogled na gore

Alpski biser na obrobju Julijskih Alp krasi ledeniško jezero s termalno jezersko vodo, otočkom in gradom na pečini. Živahen ritem majhnega objezerskega mesta umirjata blago podnebje in lepota gora, ki odseva v jezerski gladini, okolica pa ponuja odlične pogoje za prijeten oddih ali dejavne počitnice v vsakem letnem času.

Kranjska Gora slap Peričnik

Gorsko sedišče, polno etnografskih draguljev in hkrati sodobnih adrenalinskih športov. Pozimi priljubljeno smučarko središče in prizorišče tekmovanj za alpske smučarje in skakalce. Privlačna točka za ljubitelje adrenalinskih športov ter pohodnike in kolesarje. Številne aktivnosti bodo povsem zapolnile tudi družinske počitnice.

Odlično izhodišče

GARANCIJA NAJNIŽJE CENE

Z rezervacijo direktno na naši spletni strani imate zagotovljeno najugodnejšo ceno.